Avalon - GERAINT - Paddle med Håndform og Metallhåndtak med D-ring - Svart og Rød

Kategorier
Avalon - GERAINT - Paddle med Håndform og Metallhåndtak med D-ring - Svart og Rød
Avalon - GERAINT - Paddle med Håndform og Metallhåndtak med D-ring - Svart og Rød Avalon - GERAINT - Paddle med Håndform og Metallhåndtak med D-ring - Svart og Rød Avalon - GERAINT - Paddle med Håndform og Metallhåndtak med D-ring - Svart og Rød Avalon - GERAINT - Paddle med Håndform og Metallhåndtak med D-ring - Svart og Rød
Produsent: Topco
Produktkode: AVA0123
Tilgjengelighet: På lager
Pris: Kr. 695,-
Ekskl. mva: Kr. 556,-

AVALON - PADDLE

Paddle med sal-lær kuttet slik at den får en håndform.
Håndtaket er i metall og har en D-ring på enden.

 

OM VÅR AVALON-SERIE

Vi ønsker å levere BDSM- og fetishprodukter av høy kvalitet, men til en overkommelig pris. Vi opplever at de fleste produkter på markedet frem til i dag, enten har hatt for lav kvalitet eller har hatt for høy pris i forhold til kvaliteten. Vi merker at mye er produsert uten fagkunnskap innen BDSM-segmentet, og dette er vår løsning på mangelen.

Vi er stolte over å presentere Avalon, vår nye høykvalitets BDSM serie hvor vi har lagt vekt på funksjonalitet, utseende, pris og kvalitet. Vi har vært med under prosessen på utviklingen av utseende og funksjonalitet. Avalon produktene blir håndlaget i India av vår produsent som bruker råvarer fra lam, kalv og ku i svært høy kvalitet.

Avalon har blitt en produktlinje med en bredde som inneholder utstyr til den nysgjerrige nybegynneren, til de mer erfarne innen BDSM. Her finner du collars til både hverdagsbruk og festbruk, hånd- og ankelcuffs, myke og harde paddles, hogties, små og store bullwhips, ridepisker og mye, mye mer.

Vi har nå endt opp med en serie BDSM- og fetishprodukter vi kan stå med rak rygg og promotere som et høykvalitetsprodukt, til en fornuftig og rimelig pris.

 

  • Materiale: Sal-lær og metall
  • Størrelse: 35 cm total lengde.
  • Størrelse håndform: 16 x 9 x 0,5 cm

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under:
Tilbud

Ultimate Fantasy Doll - Carmen (165 cm)
Kr. 24.900,- Kr. 19.900,-
Salg Du sparer: 20%
Ultimate Fantasy Doll - Kitty  (165 cm)
Kr. 24.900,- Kr. 19.900,-
Salg Du sparer: 20%

© 2018 Alle rettigheter Rosakanin.no