Mystim - The Earl - Polished penisring, 48mm

Mystim - The Earl - Polished penisring, 48mm

Mystim - The Earl - Polished penisring, 48mm

Penisring i kirurgisk rustfritt stål.
Ikke bare et erotisk smykke, men kan også hjelpe deg med å ha lengre og mer intens sex.

Å finne den rette størrelsen er avgjørende for å garantere de beste resultatene av din penisring: Hvis ringen er for stor, betyr den ikke gjør nytten sin, eller kanskje til og med falle av. På den annen side, hvis man velger en ring som er for liten, kan det føre til medisinske problemer. Derfor må du alltid sørge for at din penisring sitter tett, men er verken ubehagelig eller smertefullt.

Du kan måle riktig størrelse ved å ta et stykke av ikke-elastisk bånd rundt testiklene og penis, slik at endene av bandet møtes på toppen av din penis, tett inntil kroppen. Trekk båndet stramt, slik at det fortsatt føles komfortabelt. Merk båndet på begge sider, der endene møtes og måle lengden i mm. Nå deles denne lengden av pi (3,14) for å finne ut diameter din. Vi anbefaler å gjenta denne målingen i noen dager og ulike dag fordi det kan forekomme naturlige svingninger. Vær så snill - spesielt hvis du er ny på penisringer - velg alltid den større diameter hvis du er i tvil.

Aldri sett på penisringen på en erigert penis. Start med å nøye tucking med en testikkel av gangen og deretter sette inn penis inn i ringen. Bruk aldri kukringen i mer enn 30 til 35 minutter, og alltid fjerne ringen forsiktig.

Diameter: 48mm
Høyde: 15mm
Vekt: 75 g
Materiale: Kirurgisk rustfritt stål

Mystim er en rekke flotte produkter som blir produsert

i Tyskland.
Bare søk på "Mystim" i søkefeltet, så får du opp alle våre produkter i denne serien.

Skriv en vurdering

Gi karakter:

  • Visninger: 2839
  • Produsent: Mystim
  • Varenummer: 46410
  • Tilgjengelighet: På lager
  • 395,-
  • Eks. Moms: 316,-