Sqweel 2 Hvit

Sqweel 2 Hvit

Utsolgt Sqweel 2 Hvit

Verdens beste oralsex simulator for kvinner blitt enda bedre! Hvis du likte den opprinnelige Sqweel du kommer til å elske Sqweel 2. Denne oppgraderte oralsex simulatoren har helt nye funksjoner, et kompakt og elegant design.

Sqweel 2 har et hjul med 10 silikon tunger, 3 kraftige hastigheter, 30% mer kraft og en ny reversibel modus og flimmer funksjon for utrolige orgasmer hver gang.

Sqweel 2 sin nye reversible funksjon gjør at hjulet spinner i motsatt retning, og den har en ny instilling som spinner hjulet frem og tilbake. DIsse instillingene bidrar til å ytterlige gi deg en bedre og ektefølt oralsex simulering.

Sqweel 2 er enkel å rengjøre, oppbevare og beskytte. Bare ta av hjulet og rengjør med varmt vann og mild såpe, eller leketøyrens, og la tørke naturlig før du legger den tilbake i etuiet.

Den er også kompatibelt med den opprinnelige Sqweel og Sqweeler hjulene for allsidig stimulering og lek.

Hvordan bruke en Sqweel 2:

Sqweel 2 er designet for å stimulere klitoris og produsere fult tilfredstillende, intense klitoris orgasmer.

Her er noen tips om hvordan du får mest mulig ut av Sqweel og hvordan disse fantastiske lille tungene fungerer best for deg.

Ved hjelp av en Sqweel 2 kunne ikke være enklere. Tungene er festet til et hjul som roterer med tre forskjellige hastigheter (langsom, middels og rask) som kan kontrolleres ved å bare én finger. Leken er laget for å sitte perfekt i hånden, noe som gjør det lett å komme inn alle steder du trenger.

Alle sexleketøy føles bedre med glidemiddel, men når det kommer til Sqweel du må bruke glidemiddel for et autentisk preg. Alt du trenger å gjøre er å sette en klatt med glidemiddel i hånden, slå på Sqweel 2 og la den "slikke" opp glidemiddelet. Vannbasert glidemiddel er ideelt, og gir en silkemyk, våt tekstur for de myke tungene, og skaper en mer realistisk oralsex opplevelse for deg. Når du har lagt glidemiddel i ligningen du vil oppdage at Sqweel vil gi deg nye høyder av nytelse gang på gang.

Hvis du er ny til Sqweel 2 bør du vite at det finnes mange måter å bruke den. Prøv å holde leken slik at tuppen av tungen så vidt berører klitoris for en ertende effekt før du setter kursen for fult på stimulering av klitoris. Hvis du føler deg eventyrlysten, kan du prøve å holde Sqweel 2 opp-ned slik at den renner ned klitoris i stedet for opp, (eller omvendt). Dette gir en helt ny dimensjon av glede.

Den beste måten å bruke Sqweel 2 er å prøve ut ulike hastigheter og ulike vinkler, og se hva som fungerer best for deg. Ikke glem å treffe på avspillingsknappen for å oppdage de reversible og flimmer funksjonene. Alle har unike behov, så eksperimenter med hastigheter, funksjoner og prøv ut tilbehøret for å finne det som gir deg mest glede.

Å bruke Sqweel 2 med partneren din:

Hvis du ønsker et sexleketøy for par, så vel som et sexleketøy som er bare for deg, er Sqweel 2 perfekt. Den allsidige leken er ideel for å oppdage nye verdener av nytelse sammen, så vel som på egen hånd.

Prøv å bruke tungene på deg selv mens din partner konsentrerer seg om andre erogene soner. Eller, hvis du er opptatt av å bruke den på ham, bruk de roterende tungene til å erte penishodet (som har lignende nerveender til klitoris).

Sqweel 2 kan brukes over hele kroppen for å stimulere alle dine erogene soner - uansett hvor fantasien tar deg. Sqweel 2 gir uendelige muligheter for forspill, men kan på samme tid være perfekt for solo stimulering.

Sqweel 2 Tilbehør:

Sqweel 2 er kompatibel med tilbehøret til den originale Sqweel, og det er 3 forskjellige tunger, pluss en vibratorhylse.

Hvordan rense en Sqweel 2:

Etter å ha brukt Sqweel 2 er det viktig å rense den for å sørge for at det forblir i perfekt stand for neste bruk. Heldigvis, samt å være svært enkel å bruke - er den også lett å rengjøre!

Først må du åpne din Sqweel 2 ved å fjerne det øverste lokket og sidepanelet. Når du har gjort dette ta ut tungehjulet og senk den ned i såpevann, eller bruk en leketøyrens til det er helt rent. Når du er fornøyd, skyll hjulet med rent vann og sett den til side for tørk.

Nå kan du gå videre til rengjøring av etuiet, spesielt hvor tungene sitter på innsiden. Pass på å ikke få batteripakken våt (da dette vil skade Sqweel). Vaske ut etuit med en fuktet klut. Når du har renset etuiet bør du skylle den med vann og legg det til side for tørk.

Etter etuiet er rengjort, gå videre til sidepanelene og lokket. Disse kan være fullt nedsenket i såpevann og bør rengjøres med en klut. Når du er ferdig, skyll med rent vann og sette dem til tørk

Alle delene bør lufttørkes før du setter de sammen igjen.


Sqweel 2 bruker 3 x AAA batteri (ikke inkl.)

 

Skriv en vurdering

Merk: HTML blir ikke oversatt!

  • Visninger: 2895
  • Merke: Lovehoney
  • Varenummer: E21963
  • Tilgjengelighet: Utsolgt
  • 495,-
  • Eks. Moms: 396,-